Sefirosu

Is that the best you can do?Come and try..

Friday, April 30, 2010

Malas nk pikir,,,

Actually,,,ape yg aku mls nk pkir pun aku xtaw,,haha,,
just finish reading other's blog,,hahaha,,
and,,im having a great timeeeee,,,
aku sker giler bukak blog khaireen,byk ayat hot,,hahaha,,meletup2 bacer ouh!
hahaha,,interesting~
People,she's not a 'good girl gone bad' lahh,,,in short,dia x bad,,hahaha,,
bodo saper kutuk criminal aku,,even kitorg criminal,kitorg dalam hati ader,....??
hahaha,,suker suki dia ah nk wat aper,suker suki aku gak ah nak wat aper owh!
aku dah la Criminal 1 ouh,,ko kutuk criminal 2,3,4,aku terase ouh!,,hahaha,,secondly,mlas ouh nk layan otak aku yg asyik ingat si pemain bola sepak HEBAT yg suh aku gi mati,,hahaha,,(asal aku gelak??),,erhh,.,paper je,.,chioww!

1 comment:

  1. haha weh :D...syg kau do haha..
    aku baek ahh :D

    ReplyDelete